Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/content/04/11568104/html/quickjobs_ro/adodb/adodb.inc.php on line 894

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/content/04/11568104/html/quickjobs_ro/adodb/adodb.inc.php on line 1865

Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/content/04/11568104/html/quickjobs_ro/adodb/drivers/adodb-mysql.inc.php on line 366
Siteuri Straine de Locuri de Munca
QuickJobs

Siteuri Utile :: Austria

1. www.jobware.com rank 5
Puternic site de locuri de munca cu acoperire internationala pentru: Europa (Anglia, Franta, Germania, Austria...) dar si pentru restul lumii. Ofertele pot fi consultate pe tari sau pe domenii de activitate,  sau in functie de limba in care este publicat anuntul (engleza, franceza, germana). Sunt acoperite toate domeniile de activitate, de la constructii pana la consultanta sau posturi de management.
2. www.jobpilot.at rank 5
Lant de site-uri de recrutare si selectie, unul dintre cele mai mari din lume. Locuri de munca in domenii precum: constructii, hotel, restaurant, catering, sanatate (healthcare, medical), IT (hardware, software, computere), logistica, domeniul tehnic (ingineri), farmaceutic, asigurari, agricultura, marketing, PR.
3. www.jobnews.at rank 5
Cel putin 800 de locuri de munca prezente pe site in fiecare zi pentru Austria! Motorul de cautare avansat, structurat pe industrii si domenii de activitate, oferte part time respectiv full time, nivel managerial si localitate, permite identificarea exacta a job-ului dorit. Oferte pentru toate profesiile. Stiri si informatii recente.
4. www.jobmonitor.com rank 5
Avand indexate peste 15.000 de locuri de munca in Germania, 11.500 in Austria, 600 in Elvetia, 70 in Liechtenstein, (practic piata de munca de limba germana), site-ul este unul ce merita a fi in mod cert vizitat. Datele de contact ale firmelor ofertante permit adresarea directa.
5. www.austropersonal.com rank 4
Sute de locuri de munca in cele mai importante orase din Austria. Ofertele provin din comert, constructii, industrie (aplicatii tehnice, inginerie), ospitalitate (Horeca), turism, transport...
6. www.takeit.co.at rank 4
Peste 170 de oferte in cele mai importante capitale si orase europene: Budapesta, Innsbruck, Linz, Paris, Londra, Düsseldorf, Praga, Viena, Zagreb, Belgrad, Liubliana, Strasbourg in comert, industrie, IT, resurse umane, media, servicii.
7. www.jobs.at rank 4
Locuri de munca in Austria. Oferte dedicate inclusiv pentru femei, sau persoane care mai au un loc de munca. Sectiune de telemunca, respectiv munca la domiciliu. Toate acestea pe langa ofertele clasice din diverse profesii. Forum, serviciu de anuntare automata prin email pentru noile job-uri postate.
8. www.step.at rank 3
Locuri de munca pentu industrie si comert in Austria promovate de o agentie privata de recrutare.