Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/content/04/11568104/html/quickjobs_ro/adodb/adodb.inc.php on line 894

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/content/04/11568104/html/quickjobs_ro/adodb/adodb.inc.php on line 1865

Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/content/04/11568104/html/quickjobs_ro/adodb/drivers/adodb-mysql.inc.php on line 366
Siteuri Straine de Locuri de Munca
QuickJobs

Siteuri Utile :: Franta

1. www.adecco.fr rank 5
Lider mondial in recrutare si servicii de selectie de personal. Site-uri Adecco sunt bine realizate si complexe, oferind acces la mii de oferte de munca de calitate. Ofertele provin din toate domeniile de activitate:constructii, hotel, restaurant, catering, sanatate (healthcare, medical), IT (hardware, software, computere), logistica, domeniul tehnic (ingineri), farmaceutic, asigurari, agricultura, marketing, PR.
2. www.apec.fr rank 5
Peste 60.000 de cv-uri in baza de date, in jur de 700 de angajatori, sectiune speciala pentru tinerii absolventi cu peste 1200 de oferte de munca din totalul de 5800 prezentate pe site. Acopera toate domeniile de activitate: industrie, contructii, comert, agricultura, asigurari, finante-banci, transport, telecomunicatii. Site-ul prezinta oferte si din alte tari europene precum Belgia, Olanda, Spania, Grecia, Italia sau de pe continentul american SUA si Canada...
3. www.cvcadres.com rank 5
Site cu oferte de munca diverse: industrie, contructii, comert, agricultura, asigurari, finante-banci, transport, telecomunicatii. Informatii utile si interesante.
4. www.jobpilot.fr rank 5
Unul dintre cele mai mari site-uri de recrutare internationale, avand postate peste 50.000 de oferte de munca in Franta si in toata lumea. Reteaua JobPilot include 11 tari: Anglia, Italia, Belgia, Ungaria, Polonia, Elvetia, Cehia, Olanda, Austria, Germania. Oferte in toate domeniile, numeroase informatii de actualitate. 
5. www.keljob.com rank 5
Un metasearch, motor de cautare deosebit de puternic, avand asociate 270 de site-uri de recrutare si nu numai astfel incat in fiecare zi sunt prezentate peste 4500 de noi locuri de munca dintr-un total de 150.000 pe luna. Cautare avansata in functie de regiune, sector de activitate, tip de contract sau nivel de experienta. Cautarea se face in aproape toate tarile europene dar si pe continentul american.
6. www.optioncarriere.com rank 5
Motor foarte puternic de cautare, tip metasearch, avand afiliate peste 190 de site-uri specializate sau site-uri de companie. Oferte pentru sectorul free-lance. Toate domeniile de activitate: comert, turism, hotel, restaurant, secretariat, constructii, agricultura, mass-media, auto, finante-banci, electronica, IT, contabilitate. In total 130.000 de oferte de la peste 8000 de angajatori, in principal in Franta dar si in alte tari.
7. www.monster.fr rank 5
Peste 8500 de locuri de munca numai in Franta. Locuri de munca in domenii precum: constructii, hotel, restaurant, catering, sanatate (healthcare, medical), IT (hardware, software, computere), logistica, domeniul tehnic (ingineri), farmaceutic, asigurari, agricultura, marketing, PR.
8. www.stepstone.fr rank 5
Unul dintre cele mai puternice site-uri de recrutate internationale, acoperind Austria, Belgia, Danemarca, Finlanda, Franta, Germania, Italia, Luxemburg, Olanda, Italia, Luxemburg, Norvegia, Spania, Portugalia, Elvetia, Suedia, Anglia. Ofera si servicii de news room sau newsletter. Peste 1000 de locuri de munca in Franta. Toate domeniile de activitate: auto, inginerie, turism, hotel, productie, constructii, administrativ, vanzari, consultanta.
9. www.michaelpage.fr rank 5
Unul dintre cele mai cunoscute site-uri internationale de cautare locuri de munca. Tari de interes: Anglia, Australia, Belgia, Italia, Franta, Suedia, Olanda, Brazila, Spania, Portugalia, Statele Unite, Singapore, Hong-Kong, Noua Zeelanda. Informatii utile. Firme renumite. Toate domeniile.
10. www.contact-emploi.com rank 4
Peste 10.000 de oferte de munca pe an pentru toate domeniile si aproximativ 30.000 de noi utilizatori. Site aflat in parteneriat cu alte site-uri de recrutare din Franta, fapt care ii sporeste functionalitatea si aria de acoperire.
11. www.afij.org rank 4
5000 de locuri de munca pentru tineri absolventi. Sectiune pentru persoanele cu handicap. Informatii privind formarea profesionala, alegerea carierei, statistici sociale.
12. www2.emploi.com rank 4
Peste 11.000 de angajatori, peste 350.000 de aplicanti in baza de date. Posibilitate de cautare avansata, pe regiuni, sector de activitate sau cuvinte cheie. Toate domeniile de activitate.
13. www.emailjob.com rank 4
Peste 5000 de oferte de locuri de munca, grupate pe domenii de activitate sau angajatori. Exista posibilitatea creerii unui cont astfel incat ofertele de interes sa fie trimise prin mail utilizand serviciul jobmail alert. Articole si informatii de ultima ora.
14. www.directrecrutement.com rank 4
Peste 3000 de locuri de munca structurate pe domenii si nivele de experiente. Articole despre cariera.
15. www.datumeurope.com/frjobsearch.asp rank 4
MetaSearch. Puternic site de cautare pentru Europa: Franta, Germania, Italia, Anglia, Austria, Spania, Portugalia. Cautare pe cuvinte cheie si tip de job.
16. www.europeanbusinessmanagement.com rank 4
Puternica agentie de recrutare directa. Sunt vizati doar specialisti cu experienta din domeniul IT. Important pentru aceasta agentie este selectia atenta si relatia nemediata cu aplicantii.
17. emploi.journaldunet.com/php/commun/index.php rank 4
Portal de recrutare. Numeroase articole si informatii utile. Posibilitate de cautare avansata, pe regiuni, sector de activitate sau cuvinte cheie. Toate domeniile de activitate. Zona de interes Franta, dar exista oferte si pentru Europa sau SUA.
18. www.jobware.com/index.html rank 4
Site de recrutare international cu locatii in: Austria, Franta, Germania, Elvetia, Olanda, Suedia, Mexic, China, Japonia. Toate domeniile, mii de locuri de munca.
19. www.jobscampus.com rank 4
Peste 2000 de oferte de munca inclusiv pentru tineri absolventi, anunturi de mica publicitate, informatii utile si legislatie. 
20. www.cadresonline.com rank 4
60 de domenii de activitate, sectiune speciala pentru tineri absolventi. Articole, modele de Cv si scrisori de intentie, newsletter. Aproximativ 9000 de Cv-uri.
Inainte Ultima