Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/content/04/11568104/html/quickjobs_ro/adodb/adodb.inc.php on line 894

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/content/04/11568104/html/quickjobs_ro/adodb/adodb.inc.php on line 1865

Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/content/04/11568104/html/quickjobs_ro/adodb/drivers/adodb-mysql.inc.php on line 366
Siteuri Straine de Locuri de Munca
QuickJobs

Siteuri Utile :: Egipt

1. careeregipt rank 5
Excelent site de recrutare pentru Egipt si alte inca 12 state statele vecine din Orientul Mijlocius si Africa de Nord. Solutii de recrutare avansate, posturi de munca in cele mai atractive domenii: turism, constructii, IT, petrol si gaze, medical, farmaceutic, inginerie.
2. skill-link rank 5
Site de recrutare deservind in principal Egipt si statele din Golf. Site-ul ofera facilitati avansate de cautare personalizata, atat pentru candidati cat si pentru firme. Locuri de munca in toate domeniile precum turism sau food. In plus sunt accesibile informatii despre piata muncii si stiri.
3. egyrec.com rank 5
Cu peste 10.000 de oferte de munca si peste 500.000 de candiadati in baza de date, cu certitudine site-ul se situeaza in elita site-urilor de recrutare din regiune. Ofertele abunda in toate domeniile de activitate. Intrarea pe site se poate face numai dupa inregistrarea ca membru, care este gratuita.
4. egyptmaster rank 4
Site de recrutare specializat pe domeniul tehnic si petrolier. Numeroase locuri de munca in domeniu, precum: ingineri mecanici, specialisti petrol si gaze, tehnicieni conducte petroliere, ingineri de proiect, supervisori, controlori calitate.
5. skillrate rank 3
Site de executive search pentru spatiul arab si in principal pentru Egipt. Site-ul ofera acces la o serie de posturi de top management in unele dintre cele mai puternice companii din Egipt. Cele mai interesante si accesibile sunt cele din domeniul IT.
6. GulfRecruitment rank 3
Companie de recrutare pentru Egipt si statele aflate in vecinatatea Golfului. Desi pe site nu sunt plasate foarte multe oferte, inscrierea in baza de date este utila.
7. wadyelnile rank 3
Agentie de recrutare din Egipt care accepta Cv-uri pentru posturi din domenii variate. Sunt cautati muncitori calificati, cu experienta. Pe site nu sunt prezente oferte de munca, dar exista posibilitatea de a aplica online.